Eğitim - Seminer Planları

Eğitim - Seminer Planları

Uluslarası Tesis Teknik Müdürleri Derneği olarak; sizleri, otel, hastane, rezidans gibi yatay ve dikey binaların tüm teknik yöneticilerini ve ilgilenen tüm katılımcıları saha deneyiminin ve teorik bilginin eşsiz bir bileşimle sunulacağı eğitim seminerlerimize davet ediyor ve kayıt olmalarını bekliyoruz.

Teknik yöneticilerimize, mesleki alanlarında destek olmak için bina ve tesis teknik yönetiminin idari, hava, su, enerji, sürdürülebilirlik yönetimi, teknik İngilizce gibi alanlarında seminerler planladık.

Seminerlerimiz için Eylül-Ekim programı hazırlanmış olup Ek'te sunulmuştur.

Beşinci dönem eğitim seminerlerine 1 Eylül 2018'den itibaren başlıyoruz. İlk aşamada yalnızca Cumartesi günleri 0830-1800 saatleri arasında yapılacak seminerlerimiz Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bomonti Yerleşkesi Şişli/İstanbul adresinde gerçekleşecektir. 

 Seminerler, yüzyüze, barko vizyon ve diğer eğitim gereçleri kullanılacak şekilde ve her konu kendi başına olacak şekilde modüler yapıda hazırlanmıştır. Bu nedenle seminerlere ayrı ayrı kayıt olunabilir.

Seminer programı iki aylık olarak hazırlanmaktadır. Anılan programlar her iki ayda bir güncellenerek web sitemizde duyurulacaktır.

Seminerlerimize kayıt olan arkadaşlarımız eğitimler başlamadan önce bina girişi güvenlik biriminde güvenlik belgesi ve katılımcı listesini  imzalayacaktır.

Seminerlere katılım yapacak arkadaşlarımız için ücretsiz otopark imkanı sağlanmıştır. Eğitimci ve diğer eğitim masrafları, ikram, otopark ve temizlik ücretleri derneğimiz tarafından karşılanmaktadır.

Seminerler sırasında ikram yapılacaktır.

 

Seminere iştirak edenlere seminer notları dağıtılacak ve seminer hitamında derneğimizin hazırladığı katılım belgesi takdim edilecektir.

Not: Seminer katılımı ücretlidir. UTTMD üyelerine özel indirim sağlanmıştır. Bilgi ve  kayıtlar için kooordinasyon:

Ali Güler, 05333159758 – info@uttmd.org; ali.guler@uttmd.org