Smart Buildings Konferansı

Smart Buildings Konferansı

SMART BUILDINGS KONFERANSI

 

Son yıllarda inşa edilen binaların tamamında kullanılan yapı elektroniği ürünleri ve otomasyon sistemleri günlük yaşamımızın vazgeçilmez ürünleri haline geldi. Geçmişte lüks olarak tanımlanan bu ürünler günümüzde artık her kesim tarafından kullanılan gereksinimler haline geldi.

Bu gereksinimden yola çıkılarak düzenlemeye başlayacağımız 4. Uluslararası Smart Home Fuarı (Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı)  ile eşzamanlı olarak düzenleyeceğimiz “Smart Buildings Konferansı”17-20 Eylül 2015 tarihlerinde hayata geçiriyoruz.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Smart Buildings Konferansı, Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği’nin (UTTMD) belirleyeceği konuşmacılar ve gerçekleştireceği oturumlar ile hayata geçecek. Bu oturumlar; Otel, AVM ve Tesis Müdürleri gibi pek çok önemli kişiyi, sektörün tüm paydaşlarıyla bir araya getirecektir.

Smart Home Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek olan Smart Buildings Konferansı’nda bu yıl “Tesis Yönetimi” ele alınacaktır.

Sektörü bir araya getiren ürün-hizmet sağlayıcıları ile kullanıcılarının, sektörün çok hızlı değişim göstermesine rağmen daha önce hiç bir araya gelmediğini gözlemledik. Bu nedenle Smart Buildings Konferansı’na büyük bir ilginin olmasını bekliyor, alanında en değerli konuşmacıların bu etkinlikte yer almasını planlıyoruz.

İçeriğinde Tesis Yönetimi konusunda bilgilendirme oturumlarının, panellerin yer alacağı konferansımızda, sektöre girmek isteyen profesyoneller kolay bir şekilde, çok değerli bir bilgiye ulaşma imkanını elde edeceklerdir. Özellikle eğitim amaçlı toplantılarda, ürünlerin özellikleri ve uygulama detaylarının yanında, dünyadaki güncel uygulamalar ile ilgili mevcut durumun ele alınacak olması, sektöre eğitimli yeni profesyonellerin kazandırılmasında da önemli bir ilk adım olacaktır.

Kapsam

Smart Buildings Konferansı Tesis Yönetimi konusundaki gelişmeleri ve mevcut durum değerlendirmelerini kapsamaktadır. Sektörün deneyimleri, sorunları, bu sorunlar karşısındaki çözüm önerileri hakkında bilgi alış verişleri konferansta paylaşılmaktadır.

Amaç

Konferansın asıl amacı, sektör firmalarını, sektör çalışanlarını, sektör ilgililerini, ürün kullanıcılarını, kamu kurum ve kuruluşlarını, ilgili akademisyenleri ve ilgili bölümlerde eğitim gören öğrencileri; özetle Tesis Yönetimi ile ilgili tüm kesimleri bir araya getirmektir. Sektörün tek ortak etkinliği vesilesi bir araya gelen tüm kesimlerin, fikir ve önerilerini paylaştıkları bir platform oluşturmayı amaçlamaktayız.

Hedef: Konferansın ana hedefi, sektördeki ürün, hizmet ve çözümleri ile ilgili:

  • Sorunları paylaşmak ve çözümler üretmek
  • Sektörün pozitif yönde gelişmesi yönünde adımlar atmak
  • Sektördeki kalite bilincinin yükselmesini sağlamaktır.

Sektörün gelişimine yardımcı olmak ve deneyimlerinizi paylaşabilmeniz için, Türkiye’de ilklerin konferansı olmasını hedeflediğimiz Smart Buildings Konferansı’na sizleri de davet ediyoruz.

 

DETAYLI BİLGİ için SİTEYE GİT